سخنگوی وزارت بهداشت گفت: با اهتمامی که دوستان بسیج خصوصا بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تحلیل مسائل حوزه بهداشت و درمان داشتند، علاقهمند شدم تا بیایم و از این دوستان تشکر کنم.
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، ایرج حریرچی در همایش جایزه مصطفی که به همت بسیج دانشجویی علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، اظهارداشت: اهتمامی که دوستان بسیج خصوصا بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تحلیل مسائل حوزه بهداشت و درمان داشتند و همین همتشان علاقهمندم کرد که بیایم تشکر کنم از زحماتی که در طی این دوره چند سال گذشته کشیدند و نقدهایی را که انجام دادند.
وی افزود: شاید دلیل اصلی بود که من دوست داشتم در این جلسه حضور یابم جایزه مصطفی و اهمیتی که میتواند در جهان اسلام داشته باشد، است. ان شاء الله به امید آن روزی که بنابر فرمایش مقام معظم رهبری، زبان فارسی زبان علمی روز دنیا باشد و این مستلزم این است که شما جوانان به میزانی فعالیت علمی بکنید که زبان شما و تولیدات علمی شما که به زبان مادری شماست چنان مورد استناد قرار بگیرد که زبان شما را فرا بگیرد و از این دانش شما استفاده بکنند.
سخنگوی وزارت بهداشت خاطر نشان کردند: ما تا سال 2001 ابتداییترین کار علمی را که یعنی تولید و تعداد مقاله است وضعیت چندان مناسبی نداشتیم. دسترسی به کشورهایی مثل ترکیه و رژیم اشغالگر قدس که بماند حتی برای کشورهای مثل مصر و عربستان هم مشکل داشتیم که بتوانیم به آن ها دسترسی پیدا کنیم.
حریرچی گفت: ولی از سال 2001 در طی یک دوره ده ساله با همتی که انجام و با برنامه ریزیها و پیگیریهایی که انجام شد و هدایتگرش هم شاید گفت که مقام معظم رهبری بودند رشد شدیدی داشتیم که شاید من بتوانم دو دلیل به آن اطلاق کنم.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت:یکی تعهد مدیریت ارشد برنامهریزی درست برای این رشد خیلی سریع و دومین اینکه بالاخره در وضعیت ارقام پایین رسیدن به رقم های بالا چندان سخت نیست وقتی میخواهیم از متوسط به بالا برویم در سطح بالا و سطح عالی بشویم دیگر حرکت ها تدریجیتر و رقابتها سخت تر میشود البته در این دوره ده ساله ما رشد شدیدی از لحاظ تعداد مقالات داشتیم از لحاظ کمی ولی از لحاظ کیفی موفقیتمان چشمگیر و قابل توجه نبود.