دانشگاه، میزبان دانشمندان سرآمد جهان اسلام شد
دو تن از دانشمندان سرآمد جهان اسلام در زمینه های نانوتکنولوژی، فارماکولوژی وDrug Delivery و نامزد دریافت دومین دوره جایزه بین المللی مصطفی(ص) یازدهم آذرماه میهمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بودند.
پروفسور جکی یینگ رئیس انستیتو مهندسی زیستی و نانوتکنولوژی سنگاپور( دارای شاخص اچ ایندکس ۷۳ در دیتابیس اسکوپوس و برنده دوره قبل جایزه مصطفی) و پروفسور فرحان جلیس احمد نیز پژوهشگر برگزیده در حوزه دارویی دانشگاه دهلی ضمن حضور در جلسات تخصصی و دیدار و گفتگو با مسوولان و اعضای هیات علمی دانشگاه از مراکز تحقیقاتی، علمی و آزمایشگاهها و روند فعالیت آنها بازدید بعمل آورده و در همایشی عمومی با حضور دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه به تبادل نظر در خصوص آخرین دستاوردهای حوزه نانوتکنولوژی و Drug Delivery پرداختند.
نشست هم اندیشی مسوولان دانشگاه با دانشمندان
به گزارش روابط عمومی بسیج دانشجویی دانشگاه در این برنامه دانشمندان در نشستی با معاونان و مسوولان دانشگاه در تالار شهید بهشتی دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست که معاون بین الملل و معاون دانشجویی، فرهنگی و رییس دانشکده فناوری های نوین، نماینده معاونت تحقیقات و فناوری و تنی چند از مسوولان و دانشجویان نیز حضور داشتند، ضمن معرفی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و ظرفیتها و دستاوردهای آن، درخصوص روند فعالیت ها و آمار مراکز پژوهشی و پروژه های تحقیقانی دانشگاه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
بازدید از مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاههای دانشگاه
در ادامه مهمانان از مراکز تحقیقانی، آزمایشگاه ها و تجهیزات علمی و تخصصی دانشکده داروسازی بازدید کرده و در نشستی با رییس دانشکده داروسازی، رئیس آزمایشگاه جامع دانشکده داروسازی و اعضای هیات علمی دانشکده به بحث و تبادل نظر پرداختند.
سپس دانشمندان جهان اسلام و هیات همراه ضمن حضور در دانشکده فناوری های نوین از بخشهای مختلف نظیر آزمایشگاه و پژوهشکده نانو بازدید بعمل آوردند و در جلسه ای مسوولان دانشکده به ارایه آخرین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی خود پرداختند.
نشست تخصصی تبادل دانش و فناوری دانشمندان و دانشگاه
در ادامه، نشست تخصصی تبادل دانش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دانشمندان جهان اسلامی با حضور بیش از ۶۰۰ نفر از مسوولان، اساتید و دانشجویان دانشگاه در تالار امام خمینی(ره) برگزار شد.
در این همایش که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و با همکاری معاونت بین الملل ومعاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد، درخصوص آخرین دستاوردهای حوزه نانوتکنولوژی و Drug Delivery بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
گفتنی است در این همایش که دکتر حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت و دکتر رنجبرزاده عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، ابتدا دکتر فیضی معاونت بین الملل دانشگاه ضمن بیان سخنانی گزارشی آماری و علمی در خصوص وضعیت و دستاوردهای دانشگاه ارایه کرد.
سپس دکتر حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت جایزه مصطفی در جهان اسلام از زحمات بسیج دانشجویی در برگزاری این همایش و تحلیل مسایل حوزه بهداشت و درمان تقدیر کرد.
وی با اشاره به رشد تولیدات علمی و مقالات کشور در طی دهه ۲۰۱۰-۲۰۰۱، موتور محرکه اصلی این رشد را تاکیدات مقام معظم رهبری برشمرد و افزود: در این دوره ۱۰ ساله ما از نظر کمی و تعداد مقالات رشد زیادی داشتیم ولی از لحاظ کیفی موفقیت ما چشمگیر و قابل توجه نبوده است.
قائم مقام وزیر بهداشت با بیان این مطلب که تعداد مقالات ما ۱۰ سال زودتر از افق چشم انداز است به رتبه ۱۶ جهانی کشور در اسکوپوس و رتبه ۲۱ جهانی و دوم منطقه در ISI در سال ۲۰۱۶ اشاره کرد.
دکتر حریرچی تاکید کرد: شما باید راهکاری ارائه دهید تا فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر این که بیمار به جز رنج بیماری درد دیگری نداشته باشد تحقق یابد، حمایت مالی و بیمه ای بیشتر و رضایت بیماران جلب شود. راهکار این موارد در دستان شما عزیزان است تا علم نافعی که منجر به اقدام عملی می شود، حاصل شود.
دکتر حریرچی در پایان سخنان خود خطاب به دانشجویان تاکید کرد: با تلاش و همت خود فعالیت و تحقیقات خود را در راستای آلام بیماران و حل مشکلات مردم به کار گیرید که ماحصل آن خیر دنیا و آخرت برای همه است.
لازم به ذکر است که در این مراسم دوتن از دانشمندان برتر جهان اسلام به ارائه دستاورد های خود پرداختند و ضمن توضیح پیشرفت ها و مقالات حوزه خود، به سوالات دانشجویان حاضر در مراسم پاسخ دادند.